cello

jag famlar. jag ramlar. jag orkar inte stå. musikens toner förför mig. jag väntar på paus. inget händer. tonerna för mig i trans. jag mår bra. dansa. entra tonernas land. förförelsens totala trans. jag stannar. aldrig hitta ut. tonernas förförande trans.

fight


dagens små visa

"romantikens hela väsen ligger i ovissheten"


simply the best


otrohet

min hjärna säger nej.
min mage säger nej.
min vän säger nej.
hela min kropp skriker nej.
men mitt hjärta säger ja, ja ja.

reminder


gonna

det lättar. jag lösgör mig. andas. djupt. dina armar kväver mig. trycket dödar mig. fri.

höst

ljuset förändras. mystiken växer. det hänger över oss. snart är den här.

trust

if you're for real and not pretend,
then I guess you can hang with me.

lam

jag lever.

sky

jag förväntar mig inget. jag hoppas på allt. jag tror ingenting.

gis

i miss ya like craazey

town


plötsligt

de alla har tystnad. de sista andetagen är tagna. till intet ett ord. ett täcke av ingenting alls lägger sig. från jorden skall vi falla. en efter en. tillslut skall vi de alla. torka dina tårar. det finns alltid någonting att glädjas åt. sorgen glömmer vi. smärtan härdar vi. drama. torka mina tårar.

halsfluss + ögoninflammation = ett helvete

nu är jag inte ynklig längre. nu är jag galen. har käkat min penicillin i fem dagar, först nu börjar den ge någon effekt. som grädde på moset dog mitt vänstra öga igår. det stängde av. äcklade sig. geggade. jag äcklas när jag tänker på geggögat! varför ska jag vara sjuk på min semester?! snälla gud, eller vem fan som helst, jag vill bli frisk! och det är nu, pronto!

it's okey


jackan + klänningen + skorna = kärlek


perfektion

jag har hittat den ultimata av det ultimata.
om någon känner för att giva mig en gåva så varsågod.
jag skulle vara dig evigt trogen.
triwa, 1495:-

minimarket

inomhus. blickar ut. blå himmel. solen strålar. jag tycker synd om mig själv. halsen trasar. dödar mig. fryser. svettas. vrider. vänder. klickade precis hem ett par skor. minimarket. kollade inte på priset. jag är värd dem. jag är sjuk. sjuk på min semester. jag är värd alla skor i hela världen. fuck halsfluss. idag är jag bitter. bitter på livet.

tjacka fet hatt och livet blir fett


home is wherever I’m with you


sommar genom min lur


archipelago

avgaserna byttes ut mot saltstänk. solen ersatte klockan. alla måsten försvann. jag har tillbringat några dagar där jag trivs som allra bäst. skärgården. vackra, vackra skärgård. båtutflykter. sol. syster. böcker. lugn. vistelsen avbröts hastigt när jag inte alls mådde bra. halsen dödade mig. blev skjutsad till civilisationen igen och halsfluss blev ett faktum. mindre kul. jag tillbringar några dagar inne. utan sol. utan skärgård. över och ut!

hjärta

jag saknar dig kompis.

RSS 2.0