strangers

jag vet att du läser. precis, exakt; vem. du vet inte att jag vet.

.

inga tårar får dig att vakna

faith

the days hurts
the night hurts
the light hurts
my eyes hurts
the dark hurts
my heart hurts
it all hurts

leende lögnen

för någons skull. allt detta. det där. det som inte syns. det vi spelar. det vi manipulerar. om allt skulle fram. skulle vi fortfarande älska det vi tycks se? älska en lögn? fake. sanningen om mitt liv. man ler. ingen ser. ingen förstår. - är det bra? - jo tack. förvriden sanning. det är det jag älskar. att det är så otroligt lätt. ingen frågar en extra gång. jag är mån om detta. att inte släppa någon för nära inpå. muren krackelerar. reserar. satsa. laga. fixa. på alla möjliga vis. man ler - ingen ser.

vackras

vackra människor. alldeles för få. för få för att räcka till alla. jag har många. många vackra. oroligt vackra. vackra människor i min närhet. jag är stolt. att de valt just mig. att jag får ta del. får dela med mig. underbart. ni är vackra. en efter en. trånar. vill ha. ingen kan. ingen får. man förtjänar. förtjänar vackra människor.

bengt-melker

i got my family, my frieds and my fish. so fuck you.

förhindra

det kunde blivit bra.

kamp

värmen. närheten. kärleken. det är det som får oss att kämpa. det är det som gör våran vardag värd att leva för. när värmen, närheten och kärleken inte finns där, måste man då fortsätta kampen?

frihet

aldrig mer återvända hit. nu mot friheten. om några få timmar sker det.

RSS 2.0