jag suger

på att blogga. 5 dagar utan update. gah. jobbet tar min energi och min kraft. kent ikväll. jag längtar. love jen.

update

gah. efter 7 dagars arbete är jag lycklig över morgondagens ledighet. ska sova tills jag vaknar. har inga speciella måsten. känns verkligen bra. idag 10-19,30. trevlig dag. girlsnight. kool.
grattis till min vackra vän j1 och hennes UF företag. 5 priser är inte illa pinkat. hoppas att ni drar hem fetingen! nu ska jag drick teeeeeeeee. mjaou. pyss.


årets kanske skönaste bild


förlåt sockersöta du. jag kunde inte hålla mig.

trash

jag slutade tidigare. tack alfredo. dagens ängel. trevlig sällskap idag. dreamteam. sliten. sova. ny vecka. mer jobb. latero.


00:47


pyjamas. borstat tänderna. sova. puss.

22 new notifications

jag har jobbat idag. ovanligt? nej. jobbar imorgon. på måndag. och även på tisdag. sen tror jag att jag har en ledig dag faktiskt! jag hoppas på det. lagade nyss middag till mig själv. mor och far är borta som vanligt. ska slänga in allt in the washer. xo.

jessica helena matilda

hon är rörande vacker. hon otroligt intelligent. hon är får mig att skratta. hon kan göra en grå dag vacker. hon sover med fanellpyjamans. hon är stark. hon har mitt förtroende. hon är en del av mig.


jag och du. du och jag.


hello handsome, ska vi hångla?


yippiekayej fuckers (gilla stavningen, okej?!)

work 7,30- 17.00. basgrupp. trevligt sällskap. idag. fredag. ohyes borde det vara. men nej. börjar nämligen 8 imorgon. bajs. men cash is king. någonting jag verkligen går igång på. utan cash inget liv. inget liv - okung. alltså, cash is king. mjaou. mor lagar fredagsmys. chackat dietcoke. det blir nog en underbar fredag iaf. latero.


dagens små visa

man kan lära sig mycket av sina misstag, men det är billigare att lära sig av andras.

middag

rensade kylskåpet på lite småplock. det blev en kalasmiddag.
- fiskpinnar med sallad, lök, feta, halloumi, tomater.


craving

gah. inte lyft ett finger sen hemkomsten. totalt värdelös dag. värsta av allt är att jag börjar klockan 7 imorgon. jag vill verkligen inte. bävdat för det. gah. okej sluta nu. jag kan se det från den liiiite ljusare sidan. jag får sluta tidigt. nu känns det lite bättre.
jag har feta cravingen efter 'fåtöljens' foccacia. gah. med feta, salami o oliver. faaaaaaaan. jag vill ha den nu, nu, nu. en alldeles lagon kall dietcoke till det. najs. måste ner o spana vad mor bjuder till middag. maaaaaaaaat. nu. tack.


soft

kort dag. 8-14. galet skönt. trött som ett get imorse. men det var okej. nu chilla galet. xo.

"...värsta jag vet!"

det är en mening som jag lägger minst 3250033 ggr om dagen. men dagens "värsta jag vet" är människor som kan vara riktigt stora i käften när man inte är around, men face to face krymper de ner i lollorna. det gör mig gaaaaalet. stå upp för fan. asså guuu, som sändy hade sagt. peace.

haha!

du är ett skämt

yoga

det blev; ett yogapass. kalas. en semla. kalas. en film med sändy. kalas. nu min säng. kalas. puss. kalas.

check!

- sortera skor - check
- fixa rummet - check
- byte av klocka - check
- kolla sjukpenning - check
- försäkringsuppsägande - check
- boka ansiktsbehandling - check
- prata med tandläkare, boka tid - check

flyt kallar jag detta. hunnit med massor idag. tog mig själv i örat. aj! men det gick kalas. hann tom med en promenad med j o c i långbroparken. kalas. ikväll träning och en semla tänkte jag. mjaou.





gaaah

blogg.se fungerade inte igår. hade lusten med mig o skriva rad efter rad. men musten rann av mig när det inte fungerar. gah. men nya tag. har precis bokat tid för min makeover i munnen. ska bli spännande.. lite läskigt också.. men det blir bra. hoppas jag iaf. dagen bjuder på städning och telefonsamtal. kuuul. träning ikväll. dubbelträning. kalas. latero.

dagens små visa

män vill alltid vara en kvinnas första kärlek,
kvinnor vill vara en mans sista äventyr

perfektionism

 


lycka

för mig är det lycka att få byta lakan. jag kan verkligen längta efter att krypa ner mellan nya lakan. gah. totalt onödig info men för med är det guld.

ps. jag bytte lakan idag. ds.

galet

gårdagen blev faktiskt kalas. bortsett från mindre missöden. du gjorde mig så otroligt arg. jag är ingen fittunge. det vet jag mycket väl. men att stå och säga det du gjorde. jag klarar det inte. det brast, du förtjänade mer än det du fick. hoppas din vän inser vad han håller på att bli. han kan bättre. värd så mycket mer. förstör inte hans liv också. din sjuka syn på saker och ting är inte värd att prata om. en liten, liten slyna är vad du är. 1-0 till mig. yes. latero.

GAH

stress stress, ljuvliga stress!

kraft

jag står maktlös inför kärleken. igen. man blir ödmjuk inför kraften.

helg

fredag. ledig. lördag. ledig. söndag. ledig. hur bra?! gaaalet braa. daddy g och jag har varit och shoppat. kors i taket. värsta han vet men plötsligt händer det?! ja, idag. fick med mig vackra saker hem. fota snart. kvällen vet jag inte vart den styr. får se. sugen på kalas. får se. latero tossar.

dagens små visa

vill ni förstå männen? studera kvinnorna

kalas onsdag

en trevlig arbetsdag med min blågula vänner. kalaslunch med anders. mjaou. nyss badat och ligger nu här med datorn på magen. imorgon börjar jag 8. obekvämt i detta skede men lyckan kommer imorgon när jag får sluta klockan 17.
nanna snart. latero tossar.

dagens små visa

ett ord befriar oss från livets tyngd och smärta - det ordet är kärlek


blogg.se suger snopp

fattar inte problemet. men det har inte funkat på x antal timmar. menmen.
min vecka;

måndag; ledig, chilla galet
tisdag; 11-20,30
onsdag; 11-20,30
torsdag; 8-17 troligtvis box
fredag; ansiktsbehandling, shop
lördag; möte med vackra a
söndag; förslag?
ska nog kalasa till det i helgen. rejält.

gårdagen bjöd mig på lite tröstshopping. tack. vackra skapelser till mina fötter och lite småsaker.

 
vackra ni.

gladiator variant med fransar.
sämstmobilbilder. men jag gillar't!


latero gullbarn.


30 h

nu har jag fått tjänsten. såå skönt. 30h/ veckan. varannan helg o några dagar i veckan. kan fylla ut med behovstider om jag vill. kalas. självklart blir jag kvar på kontoret också. de dagar jag känner för lugn en lugnare miljö. cash is king. ska trippa till solarieöarna nu. latero.

dagens små visa

det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång.

peakdag

dålig update jag vet. orkar inte just nu. latero.

18:20

tervlig dag på jobbet. heldag med anders! gillar't. ingen träning idag. känner att min trötthet tar över mig snart. inte sovit bra på snart 3 veckor. drömmarna jagar mig. vaknar. kallsvettig. rädd. inget dåligt skämt. aldrig haft problem att sova. men det verkar ta igen sig nu.
jobb imorgon och hela helgen. ska hinna med en inflyttningsfest och årsfirande någon stans mitt i. det löser sig.
latero.

dagens små visa

man måste kunna hata för att älska på riktigt.

00:10

vart tog dagen vägen?! slut är den nu iaf. blev lite mer städning, men även tapetsering blev det iaf. jag gillar´t. kom nyss hem från bio. snabba cäsh. vet inte rikigt vad jag ska säga om den. hämtar fortfarande andan efter 2 h oregelbundna hjärtslag. anledning joel kinnaman. om man säger såhär; joel gjorde fimlen. bra summering.
jobb 8-17 imorgon. därefter box tror jag. mina ben mår väl sådär. men har ingen talan. jag ska köra imorgon. haha. natti natti. mjaou.


fuck snö!

inga drömmar inatt. tack gud. har rensat hela morgonen med fader min. jobbfridag. gosh i love it. ska fortsätta nu när jag är in mood. jag ser rött. mer snö. gaah. latero.


dagens små visa

i kärlekens krig segrar den som ger sig

ingenting försvinner - allt finns kvar

jag vet inte om du menar det du säger, att du bara säger det för att slippa tjaffs. det jag vet helt säkert är att jag alltid kommer finnas för dig, även om du sviker. jag vill inte få ett till slag i ansiktet. ja, det är så det känns, när man ser dig spela. jag kommer bara tyna bort för dig men det är okej, jag klarar mig. kanske. annars kan jag lura alla som vanligt, med ett leénde. för med ett leénde på läpparna lurar jag alla...


sketen tisdag

jobb och träning var vad dagen erbjöd. jag tackade och tog emot. morgondagen kommer säkert bjuda på sugande känslor i mina lår. man tackar. inga special moments idag. usch. jag skriver bara om tråkiga saker. fan läser ni ens för?! stor gåta för mig må jag säga.
nyss ph final. jackie och patrik kalasade hem segern. grattis till er. ska pilla mig i naveln ett tag. vänta in tröttheten. nig och bock.


fucked up wankee

jag klagar inte. absolut inte. ditt val. din förlust. men enligt lag har man yttrandefrihet. vart gick du skolan, fucker?


dagens små visa

kärlek är en lyx du inte kan kosta på dig förrän alla dina fiender är förintade. fram till dess är alla du älskar gisslan, som berörvar dig ditt mod och korrumperar ditt omdöme.


times when i hate you

jag gillar inte måndag. har aldrig gjort. kommer aldrig att göra. vill att det ska förbjudas, men måndagarna kommer alltid komma efter söndag så jag kan sluta hoppas. sov riktigt länge idag. skönt, men ångrar mig lite. hade många saker att hinna med innan jobbet men nu får jag skylla mig själv. mohaha. kortjobb idag. 4 ynka timmar. jag klagar inte. cash is king. hörs ikväll. latero suckers.


RSS 2.0