cold desert

vardagen passerar. jag följer bara med. ovetande. ointresserad. utan mål. utan destination.
allt inte vilja. att inte orka. ingenting. jag är ovan. ingenting jag brukar syssla med. inte min grej. utan motivationen följer inte viljan mig.

'det mesta är ännu ogjort, härliga framtid' sa min vardags grundare. klok man.
ingen kan förutse vår framtid. men många tror på den. jag är en av dem.


carpe diem

inspiration - noll. ork - minus. känsla - vedervärdig. sinnesstämning - botten.
jag vill så gärna skriva av mig. försöka förmedla mina känslor, men det går bara inte. hittar inte orden. ångesten kommer krypande. frustration.

smärtan - den slår så otroligt hårt. smärtan när jag försöker förstå. förstå att du inte längre finns. sanningen. först nu när det är otroligt försent inser jag hur mycket jag verkligen ville dela. dela på mig. ångesten kommer krypande. ögonen tåras.

imorgon är en ny dag. jag ska försöka fånga den.


drop it


framåt

overkligheten. smärtan. sorgen. det går inte att ta in. det går inte att beskriva. min omgivning tittar på mig. känner inte igen mig. jag kan inte hantera. kan inte förstå. det ska inte hända. det hände. medmänniskor. ta hand om er. högre väsen har visat sin makt genom att ta ifrån oss en otroligt vacker människa alldeles för tidigt. lev. andas. njut. utgångsdatum är redan bestämt. bara du som inte vet när. ta vara på tiden du begåvas med.

paus

imorgon är tiden inne. imorgon ska vi alla ta ett sista farväl.
ta farväl av en mycket vacker människa som lämnat oss alldeles för tidigt.
ta farväl av ihab. vackra, vackra ihab.

upp o iväg

alltid lika nojig. jag erkänner det aldrig. jag borde vara van. jag lär mig aldrig. rädslan har rotat sig. jag sitter orörlig. krampaktigt fast i sätet. håller min väns hand. hårt. alldeles för hårt. min rädsla för flyg. men nu åker vi.
hej då sverige - hej rhodos!
puss.

jag tror inte på gud. jag tror på dig.


semester

helt jävla underbart. semester sen igår. saknar redan jobbet. sjukt. imorgon drar vi. rhodos. lovely. idag studentfirande!

rubrik

tänder i taket. jag kommer inte gå ut. det är ny månad. som så många gånger förr hoppas jag. blundar. bilder. minnen. jag är beredd. värme. känsla. närhet. innerst inne vet jag. lampan är tänd. ljuset finns inte. tårar. berörs. när hjälper smärta? aldrig mera fri.

23:23

i'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
and if you have to leave, i wish that you would just leave
your presence still lingers here and it won't leave me alone
these wounds won't seem to heal, this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

RSS 2.0