jag blir så arg

det är inte okej. inte okej på nått plan. visst att du kan gilla det, men fan inte copy - paste. fuck you.

veckan över

härlig ikeahelg. älskar mina söta gulblåa vänner där. tossiga allihop! trött. sov. godnatt.

ps. grattis, galet söta maluuun som blir hela 20 barre idag. ds.


tack till dom som; just don´t give a fuck, som oss

working 9 to 5. hem. dusch. ombyte. bort på middag. hem. bad. så länge vi båda andas. trött. god natt.


kick ass. bravader. förra helgen. mjaou.

over and out



världens läckraste lady, nämligen gaga!


nitar och bananer

ledig. kalas. morgonen har tillbringats i sängen med "så länge vi båda andas", top model, våra bästa år. haha. hur bra?! mysigt att ligga under täcket och bara tänka på alla stackars jävlar som måste ta sig ut i dessa 10 kalla grader. usch. får se hur dagen tar sig. latero.


dagen dag

kalas. död. ledig imorgon. räcker. over. and. out.


snö, dö!

okej, jag tycker det är jättemysigt med snö men nu börjar jag få nog. det har varit jul och nyår. den behöver inte stanna längre, ännu mindre behöver det snö mer! fan. jag vill ha vår och slippa jacka. hoppa runt i söta klänningar och små söta skor. latero. ska tjura lite till över snön.

jag behöver inte förklara

man kan inte få för många. de är användbara. man måste alltid ha ett par att byta till. skor. 

    

två söta varelser som kommer behövas i sommar. mjaou.

tisdag

oh yes. helt galet bra nyheter idag. tyvärr ska jag inte tala om det än, men det känns jävligt bra. dagen bjöd på jobb 11-20. yes. härligt gäng på jobbet. jobbkvällen avslutades med härligt anders. man kan inte annat än att trivas i anders sällskap. en kalasprick. mjaou. ligger i sängen med dator på magen och betalar räkningar. mindre kul men ett måste. sovmorgon imorgon. yes. nattinatti.


soft.


detta skulle jag lätt glida runt idag!
tröjs - monki
slimpants - lindex
pjuck - monki
knogjärn - alexander mcqueen

tjo flöjt. jobb nu. latero.


lame monday.

fan. helgen kom och gick lika fort. men det är väl som vanligt! min vecka;
måndag; ikea 
tisdag; ikea
onsdag; kontor + ikea
torsdag; ikea
fredag; ledig
lördag; ikea
söndag; ikea
veckan kommer rulla iväg. hoppas jag hinner med. segt. lame. fail.


söndag.

gårdagskvällen var kalas. mycket skratt och tårar. nu baka. en kaka. till min mammas kalas. allt i en enda rimmande fras. latero. jen.


rufsirufus


gårdagens.

dagen låt


seeg

mtv bjöd på 'brook knows best' marathon idag. kalas. delade upplevelsen med bästa j1 och varelsen wilma. frukost blev det också. nachos från gårdagen. varm choklad. kalas. 3 flugor i en krasch.
kvällen bjuder på middag hos ceder den allsmäktige. mjaou. får se vart det tar mig. måste kirra till mitt hår och face nu. marybuutaxispecial hämtar mig om mågon timma. paaaaaniiiiik. what to wear?! löser sig brur.
puss och snusk.


jaha

slut. innan det roliga hann komma. eller? knast var så okalas att jag ville kräkas. inte okej. lökigt. trångt. panik. ville bara ut. en annan gång. en annan dag. då jävlar. men nu ska jag hoppa ner i sängen. j1 min älskade vän. saknar min mor och far. xo xo.


fredag.

ramlade nyss in här hemma. matkassar i händerna. varit och handlat till kvällen. några vackra flickor som råkar vara mina vänninor kommer och kalasar med mig ikväll. gillart'. nu blir det bad och härlig städning. sen maaaat. kalas! latero mina vänner.

låten som just nu går på repeat.



meet me halfway - black eyed peas

torsdag. död.

jävlar! veckan typ löpte fram. kalas. tisdagskvällen blev träning. dubbelpass; box oxh yoga. träningsverk fick man på köpet. gårdagen bjöd på arbete á 11-20,30. kalas. trevligt jobbsällskap så klarar man allt! träningsvärken var olidlig men otroligt skön. denna dag bjöd på tidigt arbete 8-17. yes. sluta tidigt skadar aldrig. sen bar det hemmåt. lagade kalasmiddag. tortellini med ädel. mjaou. sen styrde jag och sändykorv mot mer träning. box idag igen. mjaou.  nybadad och klar sitter jag här ensam i mitt stora hus. en tekopp i min hand och dator i knät. snart nattinatti. latero. jen.


klunk

nyss lunch. kylling/ bacon sallat avnjöts med nybakt bröd och en mustig bluechees dress. kalaaaaas! ny energi till detta annars energisugande jobb. det tar musten ur en helt enkelt. mina helgplaner är redan smidda såhär på en enkel och grå tisdag. det lyser upp. det vankas knytis. mys.

det känns som om hela jag är påväg upp. jag börjar hitta tillbaka dit jag en gång var. med alla er runt omkring mig kan jag inte tappa fotfästet helt. ni hjälper mig alltid upp. ni är någonting jag kan falla tillbaka till. luta mig mot när det känns som svårast. av med hatten för er. tack. tack. tack. verkligen. ni vet vilka ner är. ta åt er gott folk. nu är bästastekalasigaste people man kan ha.

dagens låt. fungerar i alla lägen.



haddaway - what is love


yes

jag är först här på kontoret. spökligt tyst. med te i min hand ska jag starta ännu en glad arbetsdag! latero.

workwork

kalasbra början på veckan. bussen var för tidigt vilket resulterade i väntan. kom sedan till fruängen, visade sig att det står en gammal tunnelbana inne. motvilligt sätter jag mig och trycker in musik i öronen. sen står vi ett bra tag och bara väntar. utropas att detta skrotiga tåg inte ville starta. kalas tänkte jag. då slipper jag iaf allt buller och bang. vandrar över till andra sidan där ett nytt tåg väntar. sätter mig bekvämt. helt plötsligt blir vagnen invaderad av fula små barn. något jag klarar mig utan på morgonen. vi åker iaf. när vi är framme vid glada liljeholmen blir tåget trött och tar en paus på 7 min. åh.
nu är jag iaf. framme och har jobbat några timmar. latero.


cleaning lady

städar. dammar. putsar. fejar. fejjan. kalas. insåg att mitt rum är värd någon bättre. någon som vårdar honom. han är alltid så lojal men får ingenting tillbaka. : (. ska gottgöra nu. latero.

new design

kalas. va tycks?


lördag

helt sjukt. släpp. låt mig vara.


onsdag.

jobb 11-20. skriva. nej. inte nu. ingen ork. ingen lust. fuck. latero.

harmoni

yoga. yes. sen blir det troligtvis bastu med finska familjen. kalas. hoppas min kropp har någon form av rörlighet kvar. latero.


tisdag.

jaha. tisdag. kul. nej. men ok. ledig idag med. men var tvungen att åka till jobbet endå. cilivt. handla. dax att få ordning på mina sparade magasin. jag har inte hjärta att slänga alla vackra omslag. elle. Q. klart man inte sparar se och hör från 07. men de glansiga riktigt tjocka magasinen har jag inte hjärta att slänga. köpte med min lite lådor. ingen storshop. det är fan januari. längtade redan efter min lön 2 januari. hemskt.
ur mina högtalare har vacker musik strömmat hela dagen. utan den är jag ensam. senare. kärlek. jen.

bjuder på en av morgonens toner.


ludovico einaudi - dietro casa

måndag.

oj. ett tag sen. hej. hej. hallå. helgen bjöd på jobb rakt igenom. för lite sömn. för mycket jobb. ingen bra kombo. dagen bjöd på besök hos farbror doktorn. kalas. hittade inget fel på min hals. men han va tvungen att köra ner en tops och pilla lite på kräkreflexen. kalas. fuck. sitter hemma hos korven och pratar pengar. spara. slösa. en svår balansgång. men hörs latero. xo jen.

fredag igen.

jaha. jobb 11-20.30 idag. kalas. imorgon 8-17. söndag 11-20.30. rackarns vilken sprakande helg. healade nyss mig själv. bubbelbad. tända ljus. ansiktsmask. topisk värme i mitt lilla badrum. som en ny människa. inte riktigt men ok. nu hoppar jag ner i lopplådan. kalas. latero.

sicket liv.

har nyss vandrat i det fina vädret med min korv. kalas. jag älskar att vägarna är vita och husen ligger snötäckta. mys på hög nivå. lagade nyss en kalaslunch med korven; potatisbullar med avokadosallad och feta. superkalas.
snart dax att röra sig mot jobbet. bjuder på 4 timmar. kul. men cash is king. föresten. hittade lite fler awesome bilder från nyår som jag bjuder på. latero.


desert tillagning på g. jag och korv


jag gillar verkligen att titta in i kameran.


00:05 skååål. allihopa.


minernas kalas. haha. jag jenny malin jocknet.


happyfaces. love.

torsdag

snälla. häng dig. avlid. jag orkar inte se dig. förlåt. men kan du förstå mig? jag vill bara att du ska förstå. svek är inte min grej. när du sitter och hånar mig framför henne kan jag inte hålla mig längre. jag klarar inte av att du sviker. jag trodde vi hade ett band. ett band på riktig. så jävla blåögd man är. helt sjukt. jag litade. hoppades. allt förgäves. du spottade. skrek. förtal. känslan; den går inte att beskriva. som en lögn. allt vi byggt. raserar du med några hårda ord. ord som inte är sanna. du är så jävla rädd. så rädd att du inte vågar stå för ditt ord. pajas. jag hatar dig mer än henne. hoppas du är stark nog att erkänna en dag. en dag när jag inte längre kommer närvara. en dag när hon vänder dig ryggen. när du är helt själv. precis. jag vet att den dagen kommer. och jag vet att du fruktar den mer än allt. ingen kommer hålla dig uppe. hjälpa dig stå. du är själv. den dagen kommer jag vara glad att du får känna smärtan. känna sveket du skapade själv. ingen hjälper dig. du är själv. smaka på orden. helt själv. hoppas du är lycklig då. jävla pajas.

joel

tillbringade gårkvällen med min korv. glodde på 4 första johan falk filmerna. varav 2 jag redan sett. det var kalas. jag älskar dig korven. latero.

tummen upp

kände att jag behövde komma ut och ge mina lungor en nypa frisk luft så jag pälsade på mig och traskade iväg med sandra. termobyxor, vantar, halsduk. kalas. vi vandrade över långsjön. solen sken. 13 minus. kalas.

sändy korv bjuder på lite tossiga mobilbilder;


vackra långsjön.


vi hittade söta små brysselkål som hade gått vilse. tokitok.    


jag tittar på de vackra små skapelserna. tossarna.


en var överkörd. : (

12 timmar

vaknade för dryga timmen sen. efter 12 timmars sömn! 12 jävla timmar! helt galet. tror jag inte sovit så länge på ett x antal år. gaaaaaalet. känner mig utvilad. verkligen inte vanligt i min värld. skönt. halsen mår bättre och snoken känns på g. koolt. dagen bjuder på film, te, film och lite te tror jag. men latero tossar.

när gifter vi oss, älskling?


no work

blev inget jobb. min kropp säger ifrån. halsen kliar. snoken slemmar. kul. mitt huvud känns bomull. nice. ska hoppa ner i min säng igen. over and out.

målbrottet

fy fan vad jag mår. hej vad det går. har hamnat i målbrottet under natten. man tackar. "meen duurå". citerar björn liksom. bah. åh. jobbar kvällen men vet inte om min kropp kommer hänga med, håller tummar och tår. fick den sömn jag behövde inatt. inga mardrömmar! tack gud.
latero. tänkte simma några längder nu.



sea wolf - the violet hour

close

yankee. jobb igår 11-17. första softa tiden in like years. tack gud. idag 11- 18. andra softa tiden sen igår. soft. halsen blöder och snoken har klibbat igen. sorry för details. men så är fallet. gårkvällen bjöd på furtv med sändy. skratt skratt skratt. koolt. insåg idag att jag är ledig endast onsdag nästa vecka. kul. not. men det klarar jag. latero. ska langa ner lite lasanga i kistan. mjaou.

avmedhattenförer.

tack alla vackra. ni gjorde det. tack. lyckad kväll. helt jävla kalas.
middag först hon sändykorv. 3-rätters. mys. lite dance. 12-slaget firades på altan. massor av skumpa, skratt och sång. avlöstes mot taxi. nype. hype. kalas. dance fram till halv 5. kalas. säng. sov 3 h. död. bio nyss. new moon. gah. gah. gah. men åter tack. av med hatten för er. ni välkomnade 2010 rejält. 2010 - mitt år. ingen ska förstöra.
(glömde bort min kamera. stackarn låg i väskan hela kvällen. förlåt. snor av malun istället. busigt)



johanna jag jocknet


elin sändy johanna


fullsomenkastrull jag


malun lina


mer kommer kompisar. love jen.


RSS 2.0