1 år

ett år har gått. då skrev jag mitt första inlägg. skön. normalt. vardagligt. mörkret tog med mig ner. längre. djupare. nu är det ingen vanlig blogg. den är svart. mörk. precis som jag vill ha den.

hoppa

jag ska våga hoppa. våga hoppa för första gången på riktigt. utan försäkringar, utan garantier.

long time, no words

sekunder blir till minuter.
minuter blir timmar.
timmar blir till dagar.
dagar blir veckor.
veckor blir till månader.
månader till år.
det spelar ingen roll. ingen som helst roll.
jag glömmer aldrig dig. så länge jag andas,
lever du vidare. vidare i mig.

be mine

just let it be. let go.

sleepover

sleepover är så jävla awesome. alltså inte klädesplagget. utan med j1! bara för att ni bryr er. puss påre.

partner in crime

jag saknar min partner. otroligt mycket.

tur

han har givit henne livet och hans kärlek har givit henne modet att det också leva, nu är det hennes tur att ge. ge sig till honom. hennes tur att finns där. där för honom.

23:54

det är inte tiden som läker sår, det är kärleken
utan kärleken tar man sig inte upp,
utan kärleken kan inte själen le igen,
utan kärleken stannar allt.


kragen

jag ska ta mig i kragen. börja igen. den gulblå kragen. imorgon kastas jag tillbaka in i verkligheten. vardag. jag ska verkligen försöka. deal with it. komigen. pepp. över och ut. slut.

regel

jag ska aldrig säga sanningen igen till någon som saknar förmågan att förstå

framtid

det är inte mycket som är med mig. inte mycket som hjälper mig framåt. utåt syns det inte. det ska det inte heller göra. fasaden är fläckfri. jag är nöjd. på insidan tar fläckarna över. den vita vackra ytan tynar bort. jag hatar det. jag vill inget hellre än att det ska bli bra. jag vill att den vackra vita ytan tar över. hur ska jag göra? vad ska jag ändra på? händelser flyter ihop, misslyckanden avlöser varann. jag saknar den obetalbara lyckan. känslan. friheten i sig själv.
jag hoppas på att framtiden, tro på den så innerligt.

skuggan

"man bär alltid med sig den man är och även om hon sminkar sig så finns det ett ansikte under - och det ansiktet är hon. man kan lura andra ganska länge. man kan lura sig själv en stund men i längden går det inte. hon kan inte springa ifrån sig själv, hur fort hon än springer är skuggan alltid med, hon kan släcka ljuset och låtsas att den inte finns men så fort någon tänder infinner sig skuggan och rädslan kommer tillbaka"

RSS 2.0